Curaçao is een prachtig land om op vakantie te gaan, maar hoe mooi is het als u er echt kunt wonen. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten appartementen te koop op Curaçao dus voor ieder wat wils. Bent u op zoek naar een extra vakantiehuis of wilt u een huis waar u oud in kunt worden? Alles kan op Curaçao. 

Hotspots op Curaçao

Curaçao is een eiland in de zuidelijke Caraïbische zee en het ligt voor de kust van Venezuela. Curaçao hoort ook wel bij de bekende ABC eilanden dat bestaat uit Aruba, Bonaire en Curaçao. 

Wanneer u een appartement op Curaçao koopt wilt u misschien niet de hele dag omgeven worden door toeristen. Dan is het openbare strand Grote Knip de perfecte plek om in het weekend te vertoeven, het ligt op ongeveer een uurtje rijden van Willemstad. Dit strand is populair bij de lokale bevolking, extra leuk om uzelf helemaal onder te dompelen in de Curaçaose levensstijl. 

Als u een heerlijk hapje wilt eten kunt u terecht bij De Visserij. Dit is een visrestaurant in Piscadera baai en dit restaurant steunt de lokale vissers op Curaçao, dat is nog eens mooi meegenomen. De vissers van Curaçao vangen hun vis en brengen het vervolgens gelijk naar De Visserij, iedere dag is het eten vers en het menu weer een verrassing. 

Plasa Bieu in Willemstad is de perfecte plek voor het proeven van de lokale keuken van Curaçao. Heeft u net een woning gekocht op het eiland of woont u er al jaren? Plasa Bieu is de plek waar u de beste lokale snacks en gerechtjes kunt scoren. 

Appartement kopen op Curaçao 

Op Curaçao zijn er verschillende makelaars die appartementen op het prachtige eiland verkopen. Er is veel variatie, zo zijn er villa’s in de hogere prijsklasse, direct aan het strand, maar er zijn ook appartementen in een appartementencomplex in het binnenland. Via de verschillende makelaars is er altijd wel een huis dat helemaal bij u past en waar u zich thuis voelt, dat is immers het belangrijkste. Ziet u het wel zitten om in het weekend in de hangmat te liggen bij het strand of op het balkon, met een zonnetje in de lucht en een cocktail in uw rechterhand? Kijk dan eens op de site van een makelaar op Curaçao en wie weet koopt u binnenkort uw droomvilla of appartement. 

Meer informatie vind je op https://century21numberone.com/nl/s/woonhuis/appartementen/te-koop