Vliegeren

50 Verhalen

Koop het boek inclusief luisterboek

‘Vliegeren is een bijzonder boek. Het is namelijk niet gericht op een enkele leeftijdscategorie zoals vrijwel alle andere jeugdboeken. (…) Plezier voor het hele gezin.’ – Jan Butter, Persdienst

Versjes, sprookjes, verhalen, gesprekken, fabels – je vindt ze allemaal in dit heerlijke voorleesboek van Thea Dubelaar. Over Benny en zijn konijn Socrates, over zieke Binta uit Senegal, over Maria en de stille optocht van Dwaze Moeders en niet te vergeten over Wissewasje Breekebeen die ging zwemmen met haar rechterbeen en schaatsen met het linker.

In ruim dertig jaar schrijverschap heeft Thea Dubelaar (Den Ilp 1947) zich ontwikkeld tot een ware alleskunner. Verbazing is haar toverwoord. Volstrekt alledaagse gebeurtenissen weet ze net die twist te geven die ze tot bijzondere verhalen maken. En met hetzelfde gemak snijdt ze zware onderwerpen aan of maakt ze een versje dat beginnende lezertjes zelf aankunnen.

In Vliegeren, 50 verhalen levert Thea Dubelaar voor elk wat wils. Kort voor de kleinsten, wat langer voor de groteren, maar alles met die bijzondere blik en die bedrieglijk losse toon.

Over enkele van haar ruim vijftig (!) boeken schreef de pers:

‘Een prachtig en warm verhaal (…) Een aanrader!’ – NBD|Biblion

‘Een rijk en hartverwarmend boek.’  – Jan van Coillie

‘Op het puntje van je stoel volg je de spannende gebeurtenissen en belevenissen (…) heldere dialogen en de knappe spanningsopbouw’.  – www.pluizuit.be

Prijs boek: € 19,90
Formaat: 13,5 x 21 cm, Gebonden met mp3cd (3 uur)
ISBN boek: 9789491363115
Prijs Luisterboek: € 9,95 (als download) en € 14,95 als CD via www.123luisterboek.nl

Prijs Eboek: € 4,90
ISBN: 9789491363153
Bestel hier het Eboek

Maak de bromvlieger van Thea Dubelaar!