Hinken op een been

13 november 2011: Presentatie van Oost-Berlijns Dagboek en de maak van een nieuw boek

Het is een beetje een ongemakkelijke week geweest: door een enkeloperatie heb ik rust moeten houden. Dat gold absoluut niet voor mijn twee companen: Gert Jan en Daan hebben hard doorgewerkt en de hele logistiek is uitgerold voor de tweede uitgave van Gibbon Uitgeefagentschap. Helaas mogen we de titel nog niet prijsgeven maar we kunnen wel alvast zeggen dat het een bijzonder luxe en mooie uitgave wordt, gemaakt in een eenmalige kleine oplage. Spannend, ben erg benieuwd hoe het eruit gaat zien.

De presentatie van Oost-Berlijns Dagboek bij de Duitse Ambassade was ontzettend leuk. In het gezelschap van vele bekende gezichten, ik herkende zo snel onder andere de heer Ben Bot en de heer Brinkhorst, nam de Duitse ambassadeur het eerste exemplaar in ontvangst. Ondertussen werden we bijzonder goed verzorgd: heerlijke hapjes werden onophoudelijk geserveerd en de drankjes werden af en aan gebracht. Later op de avond aten we met een gezellige groep heerlijk indonesisch. Het was een bijzonder geslaagde avond!

Vanavond staat er weer een bijeenkomst op de planning, en daarna volgt op 7 december de lezing bij het Genootschap Nederland Duitsland.

Esther Brandt