Het Socrates Project verschijnt!

Op 21 en 22 februari MEET ’n GREETs bij Hannekes Boom en Roest Amsterdam

Meet ’n Greet met Daron Sheehan, auteur van het inspirerende boek Het Socrates Project‘Een intelligent en spannend, verbazingwekkend toegankelijk verhaal. Het soort fictie dat een illusie van werkelijkheid creëert’ (Quote van de avonturier Marc Beaumont).

Op 21 en 22 februari hebben we ontmoetingen georganiseerd met de auteur in Hannekes Boom en Roest Amsterdam. Er worden in het totaal 100 boeken weggeven.

21 februari 2013: 19.30 uur
De verschijning van zijn boek zou Daron Sheehan graag met u vieren op de 21-ste bij Roest Amsterdam. Het schrijven van Het Socrates Project is een lange, bijzondere en inspirerende ervaring geweest voor de auteur maar ook voor alle betrokkenen en we zijn enorm trots als we straks het boek aan jullie kunnen laten zien. Het is daarom dat we op de 21-ste  50 exemplaren weggeven aan de eerste gegadigden. Tevens zullen we die avond een korte presentatie over het boek geven. Via Facebook of of door je komst van tevoren te melden, kan je je exemplaar alvast zeker stellen.

22 februari 2013: 16.00-17.00 uur
Net voor de vrijdagmiddagmiddag borrel bij Hannekes Boom geven we 50 exemplaren weg. Ook hier geldt dat je je exemplaar kan veilig stellen door je van tevoren aan te melden via Facebook of door een mail te sturen.

Daron Sheehan (1969) schreef Het Socrates Project vanuit zijn verlangen om anderen te inspireren: 25% van de winst van dit boek wordt uitgekeerd aan Goede Doelen die zijn lezers kunnen aanbrengen via het contactformulier op de website.

Voor meer informatie over Het Socrates Project kan je de website bezoeken of de trailer bekijken.