Gibbon geboren!

30 augustus 2011: Gibbon Uitgeefagentschap is een feit

Komt dat zien, komt dat zien! Een jonge gibbon, de oogjes nog nauwelijks open. Maar door dat kleine kiertje van zijn oogleden zie je de nieuwsgierige oogjes al zijn omgeving verkennen. Die Gibbonbaby, dat zijn wij.

Gibbons zijn mensapen-light. Ze dragen geen ballast. Het zijn uiterst trouwe en behendige vriendjes die zingend overleggen. Als je een uitgever zoekt, dan zou je willen dat hij die eigenschappen in zich verenigde en net als zijn harige soortgenoten ook nog vriendelijk en flexibel was.

Zoals gezegd, die Gibbonbaby dat zijn wij, Esther, Daan, Bart en Gert Jan. Samen vormen wij ’s lands eerste uitgeefagentschap. Een uitgeefagentschap? Jazeker, een combinatie van…  Nou, iemand al een vermoeden?

Samen gaan we auteurs begeleiden, papieren en digitale boeken maken, projecten verwezenlijken, sponsors zoeken, Apps (laten) maken, campagnes verzinnen en presenteren en nog veel meer. We gaan dat behendig doen, vriendelijk zingend, flexibel en met minimale ballast. En met de oogjes niet meer op een kier, maar wijd open!